Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Festugekoncert med Vocal Line - Aflyst pga. corona

SEP
02

Festugekoncert med Vocal Line - Aflyst pga. corona


Dato Onsdag d. 2. september 2020, kl. 20:00
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Vocal Line
Pris
Entre 180/120 kr.
Festugekoncert med Vocal Line - Aflyst pga. corona

Vocal Line: Together We’re Pstereo

Når vi synger, hører vi sammen…

I den seneste tid har sangen spillet en betydelig rolle for mange og bidraget til en følelse af samhørighed og håb i skyggen af Corona-krisen. For at synge sammen, så er man sammen – sammen er vi i stereo. 

Vocal Line er tilbage i Sankt Lukas Kirke ved årets festugekoncert, og vi glæder os rigtig meget til at synge live for et publikum igen! Der er god plads i kirken, og vi sætter ikke flere billetter i salg, end at alle kan sidde trygt med passende afstand.

I Corona-pausen har vi arbejdet med nyt repertoire, men publikum vil ikke blive snydt for nogle af de mere velkendte Vocal Line-arrangementer! 

Med årets festugekoncert understøtter vi årets festuge-tema ”In It Together”, og i forlængelse af dette vil der i tidens ånd også blive lagt op til et par fællessange, så husk at få sangstemmen med!

I 2020 nåede Vocal Line lige at give et par koncerter i Tyskland, inden alt lukkede ned og samtlige koncerter i ind- og udland blev aflyst. Men nu er der lys forude, og vi håber at se jer til årets festugekoncert!

Ingen lyder helt som Vocal Line!

Billetsalg: https://vocalline.safeticket.d...

www.vocalline.dk