Fredag d. 28. august 2020, Kl. 09:30 til kl. 17:00

I år skal vi på landet. Vi skal besøge en vaskeægte bondegård, en landmand og en sørøver.

På Brandbygegaard i Falling Sogn ved Horsens Fjord ligger en gammel gård, der er nævnt helt tilbage i skrifter fra 1400-tallet, hvor den var i Aarhus bispestols eje.

I dag er den beboet af Lone Landmand, leverandør af gourmet-grønsager til Michelin-restauranten Hærværk lige her på Frederiksbjerg, debattør og foredragsholder. Hun driver gården sammen med Søren Sørøver og sammen har de blandt andet grundlagt Brandbygegaard Bryghus, hvis udsøgte vine vi selvfølgelig skal smage på. Om sommeren laver de pop up restauranter, og der popper også en skøn frokost op til os, når vi har været på en fyldig rundvisning og hørt mere om, hvordan man kan drive bondegård i dagens Danmark uden at drive rovdrift på skaberværket.

Hvis vi når det, kører bussen os også et smut til den smukke ø Alrø, hvor der ligger en lillebitte særpræget kirke, og sikkert også findes kaffe og kage. Pris: 275 kr. (Kan betales på kirkekontoret eller via mobilepay: 74 12 70 - mrk. sogneudflugt )

Tilmelding til Lærke på lukaskirke@gmail.com eller på 26939187.

Kirke- og kulturmedarbejderne Lærke og Maria Louise
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C