Mandag d. 23. november 2020, Kl. 15:15 til kl. 16:00

Mandage kl. 15.15 – 16.00 fra 31. august til 30. november.

Barnet skal ved opstart være mindst 7 måneder.

Til baby-kravle-salmesang mødes vi i kirkerummet, hvor vi sammen skal synge, lytte, sanse og lege. I en ramme af salmer og sange mødes vi på kirkegulvet til 45 minutters aktivitet for både børn og voksne.

Sang kan skabe en unik kontakt mellem det lille barn og den voksne. Din stemme er en af de vigtigste i barnets liv; derfor er det ikke vigtigt, hvor godt du synger men at du synger.

Der vil være fokus på at både mindre og større babyer bliver udfordret og stimuleret sansemotorisk, for vi skal både tumle og være stille sammen.

Er dit barn blevet god til at gå og løbe, så henviser vi til
børnesangsholdet mandag kl. 16.15. som er for børn op til 6-7 år.

Holdet henvender sig også til aktive bedsteforældre, som har lyst til at være sammen med deres børnebørn i en ramme af leg og sang.

Det er gratis at deltage i baby-kravle-salmesang, men der kræves forudgående
tilmelding til hele forløbet via denne formular.

Bemærk: Der er ingen sang mandag d. 14.  sep., 28. sep. og 12. okt. grundet kursus og ferie.

Yderligere information fås ved præst og kulturmedarbejder Maria Louise Bøg Sørensen ved henvendelse på malh@km.dk

​Baby-kravle-salmesang
Maria Louise Bøg Sørensen