Dato Søndag d. 31. oktober 2021, Kl. 13:30 til kl. 15:00
Skt. Lukas Kunstforening og Peder Nors
Fernisering med billedkunstner Peder Nors

Billedkunstner Peder Nors arbejder meget med politiske og religiøse motiver.

Peder Nors har gennem 40 år arbejdet som international skibskonsulent med opgaver over hele verden, specielt i forbindelse med udviklingsprojekter, og har i den forbindelse fået et stort kendskab til mange religiøse og kulturelle samfund.

Kunstneren har gennem malerier, oliekridttegninger, linoleumssnit, skulpturer og relieffer forsøgt på en ironiserende måde at skildre mennesket i de kulturelle, religiøse og nationale konfliktfyldte spændinger, som altid har været en del af vores verden - ikke mindst i de seneste årtier, med tiltagende flygtningestrømme, forårsaget af borgerkrige på grund af religiøse uenigheder og miljøproblemer.

For mere info se www.pedernors.dk

Udstillingen kan ses i sognehuset i perioden 31. oktober – 28. november.