Mandag d. 28. september 2020, Kl. 18:30 til kl. 19:30

Kære musikere, sanger og andet godtfolk. Find instrument og sangstemme frem og tag aktivt del i Aarhus Folk Festival når Sankt Lukas Kirke indbyder til workshop og folkemusikgudstjeneste mandag d. 28. september 2020.

Trioen Jensen, Bugge og Høirup styrer de musikalske løjer i en gudstjeneste, hvor spilleglæde og livsglæde står i centrum.

Så kom og vær med når vi sammen skaber en interaktiv musikalsk gudstjeneste med rødderne plantet i folkemusikken og med plads til musikalsk fornyelse.

Alle uanset alder, instrument, sangstemme og musikalske niveau er velkommen til at joine trioen til aftenens fællessange.

Blad- og gehørspil er muligt, men kommer du kl. 18.30 er der workshop ved trioen. Workshoppen er gratis og for alle som har lyst til at blive udfordret eller til at kende repertoiret på forhånd.

Har du spørgsmål kontakt da kirke-og kulturmedarbejder Maria Louise Bøg Sørensen på malh@km.dk.

Aftenens program:

17.30 – 18.30: Gratis fællesspisning for alle som deltager i workshop. Fællesspisning kræver tilmelding til malh@km.dk senest fredag d. 25. september.

18.30 - 19.30: Gratis workshop ved Jensen, Bugge og Høirup.

20.00 - 21.00: Gudstjeneste i krypten – Jensen, Bugge og Høirup spiller for og præst Vibeke Houmøller lægger ord til.

Alle som har lyst kan spille med - spiller du ikke er du selvfølge også meget velkommen til at deltage i gudstjenesten.

Efterfølgende er der mulighed for at nyde en kop kaffe.