• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 6. oktober 2020, kl. 19:30

I anledning af 250-året for Beethovens fødsel spiller pianisten Christina Bjørkøe værker af den store komponist, og digteren Niels Hav læser digte fra sin nye bog "Øjeblikke af lykke", som tager afsæt i komponistens vitale værker.

Ved denne koncert spiller Christina Bjørkøe Beethovens sene sonater, som sprudler af vildskab og genialitet. I sin storhed er Beethoven tidløst moderne og aldrig overgået.

Christina Bjørkøe har indspillet Beethovens Diabelli Variationer, og Niels Hav har skrevet en ny glødende digtsamling, Øjeblikke af lykke, som netop er udkommet.

Christina Bjørkøe har en stor international baggrund. Hun var elev af Therese Koppel, og blev som 19-årig optaget på Juilliard School i New York. Efter årene i USA afsluttede hun sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden givet talrige koncerter som solist og kammermusiker herhjemme og i udlandet. Hun har desuden modtaget adskillige priser og legater, blandt andet P2-prisen.

Niels Hav har udgivet en række digt- og novellesamlinger, og hans poesi er oversat til mange sprog. Senest var han i Brasilien for at deltage i bogmessen i Rio de Janeiro, da et udvalg af hans digte udkom i portugisisk oversættelse. Niels Hav har bl.a. modtaget Statens Kunstfonds 3-årige legat.

Det er en gratis koncert og det er " først til mølle" . Dørene åbnes kl. 19.00.

Koncert med Christina Bjørkøe og Niels Hav - Øjeblikke af lykke