Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Duo Plus + William Castaldi

MAJ
28

Koncert med Duo Plus + William Castaldi


Dato Fredag d. 28. maj 2021, kl. 19:30
Sted Sankt Lukas Kirkeplads 1, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Medvirkende
Duo Plus + William Castaldi
Pris
Gratis
Koncert med Duo Plus + William Castaldi

Duo Plus med William Castaldi - Saxofon, trompet og klaver.

Ensemblet Duo Plus med gæstemusiker trompetist William Castaldi, gæster kirken og vil spille et spændende program med musik for saxofon, trompet og klaver.

Duo Plus består af den russisk-danskboende pianist Maria Eshpai og saxofonisten Henriette Jensen. De to talentfulde musikere har spillet sammen siden 2011, og det er blevet til mange koncerter i både ind- og udland siden da. Duoen har bl.a spillet i Rusland flere gange, heriblandt på Moscow Autumn Festival, og i Moscow Philharmony Chamber Hall, og senest også i Wien/Østrig (Alten Rathaus).

Maria Eshpai og Henriette Jensen er begge solistuddannede musikere, og er idag tilknyttet Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus som undervisere, udover deres virke inden for kammermusikken.

Ensemblets navn, "Duo Plus", lægger op til projekter med gæstemusikere og således udvides duoen ofte til at indbefatte flere musikere. I december er det således den italienske herboende trompetist William Castaldi, der spiller med. William Castaldi er oprindeligt fra Sicilien og har spillet med mange orkestre over hele Europa og er godt igang med en spirende international karriere.

Velkommen til en stemningsfuld koncert!

Dørene åbner 18.45 - pladser fordeles efter først til mølle, derefter lukker dørene.

Husk at adgang til koncerten kræver gyldigt coronapas.