• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 21. november 2020, Kl. 10:00 til kl. 14:00

Mangler du gaver til pakkekalenderen? Eller er du allerede gået i gang med at planlægge julegaveindkøb? Så er der rig mulighed for at købe flot hjemmestrik til børn, børnebørn og andre skønne væsner 0-100, når Basarkredsen laver pop up Novembermarked.

Den 21. november står Basarkredsen foran kirken på Ingerslevs Boulevard og sælger hjemmestrikkede hagesmækker, sokker, huer, veste, halstørklæder mm. De strikkende ildsjæle har meget på lager – og tager også imod bestillinger på lækre bløde julegaver.

Du kan også ringe til Hedvig (8629 0570) og lave specialbestillinger eller aftaler om at komme forbi kirken og afhente coronafri strikvarer.

Overskuddet fra alt salg går til menighedsplejens vigtige arbejde i sognet – fx til værestedet Det Blå Sted eller julehjælp til fattige familier mm.

Basarkredsen laver deres pop up shop foran kirken kl. 10-14 d. 21. november.

Kom og sig hej og støt en god sag!

Pop up Novembermarked foran kirken
Basarkredsen