Torsdag d. 24. december 2020, kl. 23:30

"Det var midt i Julenat, hver en stjerne glimted' mat"

Julenat er ganske særlig, og stemingen er helt speciel: stille, andægtig, varm og fyldt med kærlighed. I år kan du i Skt. Lukas Kirke komme til julegudstjeneste lige før midnat og fejre Julenat sammen med præst Vibeke Houmøller. Sangen, dansen, gaverne og al den gode mad er nydt, og nu er det tid til for alvor at lade julefreden sænke sig. Vær med til at fejre Jesu fødsel, og mærk hvordan julestilheden fylder kirkerummet, der vil være oplyst af levende lys.

Hvis du vil være sikker på at få en plads, så kan du tilmelde dig på forhånd, medbringe din billet på dagen og møde op senest et kvarter før gudstjenesten starter. Fra 23:15 er det muligt at komme ind uden billet, såfremt der er flere pladser tilbage.

Vi beder venligst folk om at lytte uden at synge med - så har vi plads til flere.

Du kan tilmelde dig via dette link: https://forms.churchdesk.com/f...

Vi glæder os til at se jer.

Julenatsgudstjeneste
Præst Vibeke Houmøller