• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 4. oktober 2020, kl. 13:30

Kunst på gåben: Birgitte Støvring, smykker

Vores besøg hos Birgitte Støvring måtte aflyses i foråret, men vi har været heldige at få en ny aftale hos smykkedesigneren.

Vi mødes ved sognehuset kl. 13.30 og vandrer ud til Åhavevej, hvor Birgitte Støvring tager imod os. Du kan også tage med bus derud. A1, A4 og nr. 14 kører ad Skanderborgvej. Du skal stå af ved Bygholms Allé. Derefter er der ca. 10 min. til fods.

Birgitte Støvrings smykker er meget smukke og populære, og hun har da også tidligere udstillet i foreningen – senest på kunsthåndværkermarkedet i september sidste år, hvor der ligeledes var stor interesse for hendes bod. Vi er derfor glade for, at vi nu kan høre mere om de fine smykker.

Hvis du kommer direkte til Åhavevej, mødes vi der kl. 14.30.

Tilmelding til Lisbeth Fagernes Berthelsen på lisbethfagernes@hotmail.com.

Arrangementet er for medlemmer, som kan tage en gæst med. Pris inklusive kaffe 30 kr. for medlemmer - og 50 kr. for gæster.

Kunst på gåben - Birgitte Støvring
Skt. Lukas Kunstforening