Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 4. juni 2021, kl. 21:00
Pianist Carsten Dahl
Entré: 100 kr. alm. / 80 kr. stud. / 60 kr. Sun Ship-medlemmer
Solokoncert med pianist Carsten Dahl

Pianisten Carsten Dahl gæster d. 4. juni Skt. Lukas Kirke, hvor han vil spille en fuldt improviseret solo klaverkoncert. Carsten Dahl er en af de største danske pianister, og har en lang imponerende karriere bag sig. Han har, for sine soloplader, vundet prisen for Årets Jazz album hele to gange ved Danish Music Awards. Carsten Dahl henter sin inspiration både i den klassiske verden hos Glenn Gould såvel som hos de helt store jazzpianister som Bill Evans, Bud Powell og selvfølgelig Keith Jarrett, der ligesom Dahl, især er kendt for sine solokoncerter. Derudover har Carsten Dahl også brugt de sidste 7 år på at male, og man vil derfor også kunne opleve Carstens malerier som en del af installationen under koncerten.

20:00: Dørene åbner

21:00: Koncert

Koncerten er støttet af Aarhus Kommune og Statens Kunstfond og er et samarbejde mellem Sun Ship og Skt. Lukas Kirke.

Billetter kan købes via safeticket.

Husk at adgang til koncerten kræver gyldigt coronapas.