Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Mandag d. 1. februar 2021, Kl. 16:15 til kl. 17:00
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Præst Maria Louise Bøg Sørensen
Gratis - men med tilmelding

Børnesang og Salmeklang - hver mandag kl. 16.15-17.00

Der vil være fokus på både sansestimulation, rytmik, fagtesange og bevægelse, når vi mødes i kirkerummet. Sammen skal vi synge nyt og gammelt – salmer og sange. Vi sejler med Noa på det store hav, siger som krokodiller og flyver som engle. Vi spiller på små instrumenter og stikker hovederne ned i spande. Vi udforsker rummet og gemmer os under himlen. Kom og vær med i børnevrimlen.

Børnesang og salmeklang er for alle børn fra 1 år op til 6-7 år. Har du et kravlebarn henviser vi til holdet baby-kravle-salmesang - mandage kl. 15.15-16.00.

Men det er muligt at deltage med søskende, der ikke lige falder inden for aldersgruppen til Børnesang og Salmeklang. Går du i 1. klasse kan du synge med i kirkens spirekor.

Bemærk: ingen sang mandag i ugerne 4, 7 og 13 grundet kursus og ferie.

Grundet corona-retningslinjer er der tilmelding til forløbet.

Medbring skridsikre indesko eller sokker med dupper, da gulvet er glat.

Det er gratis at deltage. Ved spørgsmål kontakt præst og kulturmedarbejder Maria Louise Bøg Sørensen på malh@km.dk.