Søndag d. 27. december 2020, kl. 16:00

Henrik Hansen holder fast i den unge tradition fra sidste år, med at holde julesangsgudstjeneste ved skumringstide julesøndag den 27. december kl. 16.

Det bliver en gudstjeneste med særligt fokus på alle de mange dejlige julesalmer der findes – både gamle og nye. Vi har et skatkammer af smukke julesalmer, men vi når sjældent at synge dem alle sammen rundt omkring juletræet eller ved de mange julegudstjenester i kirken. Og da slet ikke i år. Så her er chancen for at få sunget kendte og ukendte salmer – også kendte salmer på ukendte melodier.

Da vi ved denne gudstjeneste prioriterer, at menigheden kan synge med, er der kun plads til 68.

Det er muligt at sikre sig en plads ved at bestille en billet på forhånd og møde op senest et kvarter før gudstjenesten starter. 15.45 bliver de resterende pladser frigivet, og det er muligt at komme ind til gudstjenesten såfremt, der er flere ledige pladser.

Billetter kan bestiller via dette link: https://forms.churchdesk.com/f...

Julesangsgudstjeneste
Præst Henrik Hansen, organist John Horsner