Søndag d. 16. maj 2021, Kl. 14:00 til kl. 15:30

Malene Ravn er dansk forfatter og har udgivet fire romaner. Hun mestrer både den korte roman med fortættet drama og den store slægtsfortælling med et stykke Danmarkshistorie som baggrund. Ravn er optaget af det psykologiske portræt af et menneske, den unge kvinde eller den ensomme outsider, og hun har et godt blik for de politiske og kropslige vilkår, der former et menneskes liv.

I sin seneste roman ”Hvor lyset er” fra 2020 tager Malene Ravn udgangspunkt i historien om sin mands oldefar, kunstmaleren Carl Fischer (1892-1962). Gennem fortællingen væves et tidsbillede af København i begyndelsen af 1900-tallet, hvor arbejderbevægelsen, kvindefrigørelsen og den spanske syge bragte både lys og mørke ind i folks liv.

Ved gudstjenesten tager Malene Ravn udgangspunkt i dagens Bibeltekst og giver sit personlige og litterære bud på en tolkning heraf. Efter gudstjenesten er der samtale med forfatteren i sognehuset.

Forfattergudstjeneste med Malene Ravn