Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Fernisering: Hanne Sie og Joseph Salamon

JAN
09

Fernisering: Hanne Sie og Joseph Salamon


Dato Søndag d. 9. januar 2022, Kl. 13:30 til kl. 15:00
Medvirkende
Skt. Lukas Kunstforening
Fernisering:  Hanne Sie og Joseph Salamon

Fernisering søndag den 9. jan. kl. 13.30-15.00

Vi er særdeles glade for at kunne præsentere en flot og spændende udstilling med et internationalt anerkendt kunstnerpar – nemlig maler og grafiker Hanne Sie og hendes mand, Joseph Salamon, der er billedhugger.

Hanne Sies arbejder er koncentreret om farven og formen som udtryk. Sanseindtryk og oplevelser bliver bearbejdet til abstrakte, koloristiske kompositioner. Kunstneren arbejder tillige med sproget som værktøj og medtager nogle af sine illustrerede digtsamlinger. Hun har desuden udført en række udsmykningsopgaver og er repræsenteret på flere museer i Danmark og Europa.

Joseph Salamon arbejder mest med store skulpturer i det offentlige rum. Skulpturerne kan ses i mange danske byer - de nærmeste finder man i Viborg og Vejle. Andre værker findes på museer og i samlinger både herhjemme og i udlandet. På udstillingen viser Joseph Salamon nogle mindre skulpturer i bronze og sten herunder marmor og granit, hvoraf nogle værker er skitser til større arbejder. Alle de udstillede skulpturer er unika.

Efter ferniseringen afholdes generalforsamling i kunstforeningen kl. 15 med udlodning af de indkøbte værker fra 2021.