Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 30. november 2021, kl. 20:00
Korene Lyt og Naura
Entré: 110,- / Børn u. 12 og studerende: 75,-
360 graders julestemning - Julekoncert med Lyt og Naura

For sjette gang synger to af Aarhus’ bedste kor julen ind. Lyt og Naura synger d. 30/11 julen ind med stemningsfulde sange og salmer, og tager traditionen tro hele kirkerummet i brug til at male store lydbilleder og svøbe dig i julefornemmelser. Så forbered dig på surround-sound, stearinlys og duften af gran, og gå hjem med en god portion jul i lommen. Udover de to kor medvirker Dansestudiets Ungdomskompagni.

Koncerten starter kl. 20. Dørene åbner 19:30.

Her kan du købe billetter til koncerten.

Om Lyt

Lyt er et rytmisk a cappella-kor, hvis repertoire præges af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen.

Det aarhusianske kor har optrådt som backing for bl.a. Tina Dickow, Thomas Buttenschön, Kajsa Vala og In Lonely Majesty og turneret i Danmark og Tyskland.

Om Naura

Naura er et århusiansk a cappella kor der med 21 dygtige sangere forener 8-stemmige korsatser tilført human beatbox.

Med rødder i den nordiske klang, synger Naura sange, der fortæller glade, triste, skæve og sjove historier. Naura arbejder dynamisk med repertoiret og afsøger løbende nye måder at fremføre den nordiske lyd.

Om Dansestudiets Ungdomskompagni

Ungdomskompagniet er Dansestudiet Aarhus' flagskib. Her udtages unge, talentfulde dansere mellem 18-25 år, der særligt ønsker at dedikere sig til dansen.

Ungdomskompagniets mål er at dygtiggøre og udvikle alsidige dansere indenfor flere forskellige stilarter. Kompagniet er et fusionsdansekompagni, hvilket betyder, at der arbejdes indenfor flere forskellige genrer så som urban – , moderne – og jazzdans. Det koreografiske materiale vil hovedsagelig også være fusioneret af flere forskellige genrer. Kompagniet lægger stor vægt på, at arbejde med dansernes eget personlige udtryk og egen helt unikke stil. Ungdomskompagniet er under kunstnerisk ledelse af Anne-Teresa Njust Høj og Lisbet K. Nør.

Husk at medbringe gyldigt coronapas til koncerten.