Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Dato Onsdag d. 26. maj 2021, kl. 19:00
Die Herren til fordel for organisationen Skyggebørn
195 kr. - overskuddet går til organisationen Skyggebørn
Koncert med Die Herren - udsolgt
Kirkekoncert til fordel for børn i sorg
DIE HERREN OG SKYGGEBØRN

præsenterer:

U2-ÅBENBARINGER

Danmarks bedste U2 kopiband, Die Herren, fyrer op under den ultimative kirkekoncert i samarbejde med organisationen Skyggebørn. Overskuddet fra billetindtægten går til Skyggebørns store arbejde for børn og unge i sorg.

Skyggebørn er en organisation, som gennem samtalegrupper hjælper børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker. Det kan være børn eller unge, som har mistet en forælder eller anden nær familie, men alle typer for sorg og afsavn bearbejdes i trygge grupper ledet af kompetente fagfolk.

Gennem Skyggebørn møder børnene andre i samme situation som dem selv, og der skabes et rum, hvor børnene frit kan dele deres inderste tanker, som de måske ikke deler med andre i hverdagen.

Alle tilbud til børnene og deres forældre er gratis, og derfor er Skyggebørn afhængig af donationer, medlemskaber og andre tiltag, som kan skaffe midler til det fortsatte arbejde.

Koncerten afholdes i “Glædens, fordybelsens og kærlighedens” tegn, hvor der vil være plads til at komme rundt i forskellige sindsstemninger og følelser.

Det er selvfølgelig en rockkoncert, men der er også plads til eftertænksomheden, som blandingen af U2 's fantastiske tekster og den helt specielle atmosfære i kirken fremkalder.

Tilhørerne kan forvente en rejse ind i U2 's religiøse tekstunivers og et genhør med velkendte hits og sjældne perler.

Billetter til koncerten kan købes via billetsalg.dk.

Husk at adgang til koncerten kræver gyldigt coronapas. Dørene åbner kl. 18.

www.dieherren.dk

www.skyggebørn.dk