Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Onsdag d. 15. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00
WondAros
75 for voksne, 50 for unge under 25 år + studerende - købes i døren.
Koncert med WondAros

WondAros er et kvindeligt barbershopkor med base i Aarhus. Med et program fyldt med både klassiske barbershopsange som 'Barbershop Harmony Time' og 'I love to hear that Old Barbershop Style', men også nyere arrangementer i barbershopstilen af blandt andet musicalsange eksempelvis fra Chess, Disneyklassikere mm., glæder sangerne sig til at underholde og indvie publikum i glæden ved barbershopmusikken!

Barbershopmusik stammer oprindeligt fra USA, og genren er i de seneste år opblomstret i Danmark igen. Barbershop er oprindeligt sunget af mænd, men har nu heldigvis bredt sig til både at omfatte kvindekor, mandskor og blandet kor.

Barbershopgenren er en sjov og legende genre, og koncerten vil i stilens ånd være lettere koreograferet.

Koret ledes af Charlotte Rowan, som er uddannet i musik på Cambridge University og har en kandidatuddannelse i korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium. Charlotte dirigerer desuden også det dygtige Herning Kirkes Drengekor.

Billetter kan købes i døren og koster 75 for voksne, 50 for unge under 25 år + studerende.