Dato Tirsdag d. 20. april 2021, kl. 18:00
Åbent for alle - online
Menighedsrådsmøde

En kirke bliver ledet af et menighedsråd. Det er sammensat af frivillige, som vælges for en periode af fire eller to år. Menighedsrådet har sammen med præsterne ansvar for at skabe gode rammer om kirkens liv og vækst. Dertil har menighedsrådet ansvar for kirkens økonomi og er arbejdsgiver for alle personalegrupper undtagen præsterne.

Menighedsrådet mødes en gang om måneden, og disse menighedsrådsmøder er åbne for offentligheden.

Da det ikke er muligt at samles fysisk i øjeblikket, foregår mødet virtuelt via TEAMS. Ønsker man at deltage, kan man sende en mail til kontoret på sanktlukas.sognaarhus@km.dk, så sørger de for, at man vil modtage en invitation inden mødestart.

Vel mødt!