Dato Torsdag d. 15. juli 2021, kl. 17:00
Sted Skt. Lukas Kirke, Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
​Karsten Vogel (s-sax, a-sax), Pernille Bévort (t-sax, b-cl), Emil Hess (s-sax, t-sax, cl, b-cl), Kim Kristensen (p, synth), Olga Witte (church org), Anne Mette Iversen (b)
100 kr.
Aarhus Jazz Festival: ToneArt præsenterer TID/RUM

Eksperimenterende jazz i kirkens rum

Seks musikere og komponister fra Komponistforeningen ToneArt har skrevet ny musik til denne koncert i Skt. Lukas Kirke. De seks komponister udforsker kirkerummet og orglet som en del af et eksperimenterende jazzensemble.

Musikerne indtager det store kirkerum og må inkludere tidsaspektet i musikken, fx den lydlige forsinkelse mellem musikerne og mellem musikere og publikum.

Tidsaspektet i kompositionerne påvirker også det rumlige aspekt, når musikerne bevæger sig rundt i rummet i løbet af koncerten. Forsinkelsen mellem de enkelte musikere ændres således over tid, hvorved dynamikken ændres forskellige steder i rummet.

Tidens og rummets gensidige påvirkning vil være tydelig i musikkens bagvedliggende tanke og i publikums oplevelse.

Billetter købes ved indgangen (kontant eller MobilePay).
Billetter kan reserveres på forhånd ved at ringe til Olga Witte på tlf. 51 92 70 43.