MAJ

Dato Tirsdag d. 18. maj 2021, kl. 10:00
Præst Maria Louise B. Sørensen og organist John Horsner
Gratis, men kræver tilmelding. Holdet er fuldt booket.

Så kan vi endelig mødes om babysalmesang i kirkerummet igen!

Tirsdage kl. 10.00 – 11.00 fra 11. maj til 21. juni udbyder vi et nyt forløb i babysalmesang.

Barnet skal vil opstart være mellem 2 og 6 måneder gammelt.

Babysalmesang foregår i kirkerummet.

Sammen skal vi synge, lytte, sanse og danse. Salmesangen kan skabe en unik kontakt mellem det lille barn og den voksne. Din stemme er en af de vigtigste i barnets liv; derfor er det ikke vigtigt, hvor godt du synger men at du synger.

Babysalmesang stimulere barnets sansemotoriske, følelsesmæssige, sociale- og sproglige udvikling. Babysalmesang indbyder til nærvær og ro i en musikalsk ramme med salmer i centrum.

Det er gratis at deltage i babysalmesang, men tilmelding er påkrævet.

Tilmeld dig babysalmesang her.

Bemærk: Der er grundet de officielle coronaretningslinjer kun plads til 10 voksne på holdet. Vi spritter af og holder afstand. Medbring eget tæppe som du og barnet kan sidde på samt stofble.

Yderligere information fås ved præst og kulturmedarbejder Maria Louise Bøg Sørensen ved henvendelse på malh@km.dk.