Dato Mandag d. 7. juni 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Aarhus Pigekantori søger nye sangere

AARHUS PIGEKANTORI er et pigekor, som består af piger i alderen 13-20 år (fra 6. kl.), og vi søger nu nye sangere til sæsonstart august 2021.

Ih, hvor vi trænger til at synge sammen efter en lang coronakorstørke! Er du yngre, søger vi også sangere til vores spirekor (1.-3. kl.) og vores juniorkor (3.-5. kl.).

INTERESSERET?

Skriv til korleder Katrine på mail katbmol@gmail.com.

Vi holder optagelsesprøver mandag 7. juni og mandag 14. juni, begge dage kl.16.00-17.30. (Der vil også være mulighed for optagelsesprøver i starten af august). Juniorkoret og spirekoret kræver ikke optagelsesprøve.

OM KORENE

Koret er etableret som et samarbejde mellem Skt. Lukas Kirke og Langenæskirken. Koret har et tilhørende juniorkor og spirekor.

Aarhus Pigekantori synger et repertoire bestående af både klassisk og rytmisk musik inden for forskellige genrer med betoning af kirkemusikken. Sangerne får løn for deltagelse i arrangementer, og det er fuldstændig gratis at deltage!

Aarhus Pigekantori øver mandage kl. 16.45-18.35 i Skt. Lukas Kirkes lokaler.

Pigekantoriet og juniorkoret ledes af Katrine Broch Møller og spirekoret ledes af den nye, kommende organist i Langenæskirken. Katrine er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium og har stor erfaring i korarbejdet med børn og unge.

Aarhus Pigekantori har høje ambitioner med korsangen og ønsker at give deres korsangere de bedste muligheder for at udvikle sig sangligt og musikalsk samtidig med at det sociale fællesskab bliver prioriteret højt.

Der er løn til korsangere for deltagelse i musikalske arrangementer.