Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Tirsdag d. 15. juni 2021, kl. 19:30
Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo
50 kr.
Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo “Kindness in your eyes” - CD-releasekoncert

Denne aften lægger vi kirkerum til en releasekoncert med Nanna Kamp / Mads Bærentzen Duo, der vil at præsentere deres nye udgivelse Kindness in your eyes. Ved koncerten bliver der mulighed for at høre sangene, der er skrevet af Mads Bærentzen og med tekster af Helle Hansen, og derefter bliver det muligt at købe CD-en med hjem, ovenikøbet i signeret udgave. Duoen indspillede albummet i juli 2020. Albummet blev udgivet i slutningen af januar 2021, men grundet covid19 blev det ikke muligt at præsentere den før nu. Stilistisk befinder vi os i et lyrisk, nordisk univers med et strejf af jazz og improviserede, musikalske elementer.

“I maj 2019 akkompagnerede jeg Aarhus Pigekor ved en koncert i Christianskirken i Aarhus. På et tidspunkt var der et af kormedlemmerne, der skulle synge solo i et a capella-nummer. Det glemmer jeg aldrig; den klang, den frasering og den lyriske klarhed i stemmen slog fuldstændig benene væk under mig. Det var Nanna Kamp, der sang soloen, og jeg tænkte med det samme, at hende ville jeg forsøge at komme til og spille sammen med. Efter koncerten kontaktede jeg hende, og hun var heldigvis med på ideen. I løbet af efteråret skrev jeg 12 nye numre, som forfatter Helle Hansen har skrevet tekster til, og i starten af 2020 fik vi for første gang mulighed for at spille musikken sammen. Et samarbejde, jeg sætter utrolig stor pris på og ser frem til at videreudvikle i de kommende år.”
       - Mads Bærentzen, pianist

Sangerinden Nanna Kamp har i en årrække været en af de bærende kræfter i det prisbelønnede Århus Pigekor under ledelse af Helle Høyer. Med sin eminente, lyriske og rene klang, er Nanna et lysende musikalsk talent, man helt sikkert vil komme til at høre meget mere til de kommende år. Hun er desuden fast medlem af Skt. Lukas Kantori, så hun er i den grad på hjemmebane denne aften.

Pianisten Mads Bærentzen har i en længere årrække optrådt i både ind- og udland, såvel med egne projekter og som sideman i en række sammenhænge, bla. med de amerikanske sangere Dianne Reeves og Kurt Elling. Han har desuden udgivet en række albums i eget navn, bl.a. to med fortolkninger af danske salmer “Se, nu stiger solen” og “Natten er så stille”. Desuden har han siden 2001 været fast medlem af Aarhus Jazz Orchestra (tidl. Klüvers Big Band) samt stået i spidsen for sin egen trio, Mads Bærentzen Trio samt en række andre projekter.
Se endvidere www.madsbaerentzen.dk.

Billetter koster 50 kr. og kan købes via billetto.

Husk at adgang til koncerten kræver gyldigt coronapas.