Dato Onsdag d. 8. december 2021, kl. 19:30
Sangerinde Maria Lucia og pianist Morten Vestergaard
295 kr.
Julekoncert med Maria Lucia

Den smukkeste power-vokal præsenterer sine yndlingsjulesange med glæde, energi og kærlighed.

Maria Lucia har en gudsbenådet stemme, der har gjort hende til en af de mest efterspurgte musicalstjerner på alle landets teatre, og i år er hun for første gang taget på sin første solo-juleturné, og vi har været så heldige at få hende forbi Skt. Lukas Kirke.

Hvem husker ikke hendes enestående vokal på den danske version af “Let it go” (Lad det ske), som var titelsangen til Disney’s succesfulde tegnefilm “Frost/Frozen”.

Maria Lucia performer alle steder med stor glæde, energi og kærlighed til sit publikum. Alt sammen leveret med ægte engagement og kæmpe udstråling.

I år har hun udvalgt alle sine yndlingsjulesange, som hun vil synge julen ind med i landets kirker sammen med sin pianist Morten Vestergaard.

Billetter koster 295 kr. og kan købes via ticketmaster.

Husk at medbringe gyldigt coronapas.