Dato Tirsdag d. 10. august 2021, Kl. 20:00 til kl. 21:30
Sted Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg
Præst Maria Louise Bøg Sørensen, kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen
Sanselig vandring

Inspireret af vores sanselige gudstjenester vil vi gerne invitere jer med ud i sommeren. Vi indånder havluft, kigger op i trækronerne, snuser til skovbunden og mærker aftensolens kraft på en gåtur, med alle sanserne åbne. Vi slutter med en kort sanselig andagt på stranden, så klæd dig på i lag, så du både kan vandre, strække dig mod himlen og sidde stille og finde roen. Tænk en blanding af sanselig gudstjeneste, strandtur, skovtur, yoga og pilgrimsvandring i en aftenskøn skov sammen med præst Maria Louise og kirke- og kulturmedarbejder Lærke.

Tilmelding til Lærke på lukaskirke@gmail.com eller Maria Louise på malh@km.dk senest dagen før mandag d. 9. kl. 12.

Vi glæder os til at trække vejret og finde roen sammen med jer.

Vi mødes ved Naturcenter Ørnereden, Ørneredevej 55, 8270 Højbjerg:

Der går desværre ikke nogen busser ud til Ørnereden, men man kan køre, cykle eller køre med en gratis kirkebil med afgang fra Skt. Lukas Kirke kl. 19.45 og tilbage fra Ørnereden igen ca. 21.30. Ønsker du at bestille en plads i en kirkebil oplyser du det blot ved tilmelding.