Dato Onsdag d. 29. september 2021, Kl. 17:00 til kl. 20:00
Trioen Farvergade: Mads Kjøller Henningsen, Clara Tesch og Julian Svejgaard
Gratis - men workshop og aftensmad kræver tilmelding
Folkemusikworkshop før interaktiv folkemusikgudstjeneste

Find instrument og sangstemme frem og tag aktivt del i Aarhus Folk Festival når Skt. Lukas Kirke indbyder til workshop og folkemusikgudstjeneste onsdag d.29. september 2021.

Mads Kjøller-Henningsen, Clara Tesch og Julian Svejgaard udgør Trioen Farvergade som styrer de musikalske løjer i en gudstjeneste, hvor spilleglæde og livsglæde står i centrum.

Så kom og vær med når vi sammen skaber en interaktiv musikalsk gudstjeneste med rødderne plantet i folkemusikken og med plads til musikalsk fornyelse.

Alle uanset alder, instrument, sangstemme og musikalske niveau er velkommen til at joine trioen til aftenens fællessange.

Blad- og gehørspil er muligt, men kommer du kl. 17.00 er der workshop ved trioen. Workshoppen kræver tilmelding og er for alle som har lyst til at blive udfordret eller til at kende repertoiret på forhånd. Efter tilmelding får du tilsendt noder til aftenens fællesspil.

Har du spørgsmål kontakt da kirke-og kulturmedarbejder Maria Louise Bøg Sørensen på malh@km.dk.

Dagens program:

Klokken 17.00–20.00 Workshop og fællesspisning for workshopdeltagere. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding til malh@km.dk senest d. 22. september.

Klokken 20.00 Gudstjeneste i kirken –  trioen Farvergade spiller for og præst Vibeke Houmøller lægger ord til. Alle som har lyst kan spille med - spiller du ikke, er du selvfølgelig også velkommen til gudstjenesten ☺ Efterfølgende er der mulighed for at nyde en kop kaffe.

Vi glæder os og håber at mange har lyst at være med.