Luciagudstjeneste med efterfølgende afskedsreception for organist John Wedell Horsner

Dato Søndag d. 12. december 2021, kl. 10:00
Sted Sankt Lucas Kirkeplads 1, 8000 Aarhus C
Præst Vibeke Houmøller, organist John Horsner, Aarhus Pigekantori

Luciagudstjeneste om lys, advent og jul med luciaoptog ved Aarhus Pige- og Juniorkantori.

Denne gudstjeneste bliver ekstraordinært festlig, da vi både vil fejre lucia med kirkens pigekor og fejre vores organist igennem 48 år, John Wedell Horsner, med en gudstjeneste fuld af festlig musik fra orglet og Skt. Lukas Kirkes Kantori under ledelse af John.

Efter gudstjenesten er der reception og afskedsfest for John Wedell Horsner, der har været kirkens organist i 48 år! Faktisk har der kun været én organist før John og under denne organist sang John som 9-årig i drengekoret i kirken. Det er i sandhed en epoke der slutter ved udgangen af 2021.

Kom og vær med til at sige tak til John for mange års fantastisk musik i kirken.

De vi til denne højmesse forventer at blive mere end 100 mennesker i kirken, vil vi tjekke coronapas ved indgangen.