Dato Torsdag d. 11. november 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:45
Forfattergudstjeneste med Rasmus Nikolajsen

”Hvad skal vi med al den skønhed?” spørger Rasmus Nikolajsen i titlen på sit efterårsdigtsamling fra 2018, der lige som Nikolajsens digtsamling ”Tilbage til unaturen” fra 2016 har skønheden som centralt omdrejningspunkt. Rasmus Nikolajsen skriver smukke digte med svaner, kastanjeblade, elmetræer og lys, der siver ud af en sky, men han skriver også digte, hvori der reflekteres over begrebet skønhed og det at skrive smukt.

Rasmus Nikolajsen er dansk digter debuterede i 2000 med ”Digte om lidt”. Siden har han udgivet en række digtsamlinger og en lyrisk rejseroman. Et centralt træk for Rasmus Nikolajsen er, at han remixer ældre tekster, sange, talemåder mv. og på den måde skaber en lyrisk collage, hvor ordene får en ny mening, fordi de sættes i en ny ramme.

Efter gudstjenesten er der samtale med og spørgsmål til forfatteren.