Dato Onsdag d. 17. november 2021, kl. 20:00
Anna von Hausswolff
250 kr.
Koncert med Anna von Hausswolff (S)

Svenske Anna von Hausswolff kreerer med sit orgel og sin udtryksfulde stemme gotiske lydlandskaber, der på smukkeste vis favner både himmel og helvede. Sammen med sit band skaber de smukke, drømmende organiske lydlandskaber i Skt. Lukas Kirke til november.

Anna von Hausswolff, der er datter af den kendte lydkunstner Carl Michael von Hausswolff, kommer fra Göteborg og studerede arkitektur på Chalmers Tekniska Högskola, da hun i 2010 debuterede med først singlen “Track Of Time” og siden det roste debutalbum “Singing From The Grave”. Allerede året inden havde hun spillet på Way Out West Festival, og efter udgivelsen af sine første værker gik det stærkt rent koncertmæssigt – hun drog på turné i Brasilien og scorede prestigiøse opvarmnings-tjanser for blandt andre Tindersticks, Lykke Li og M. Ward, ligesom mange af de store svenske festivaler inden længe havde hende på plakaten.

I 2013 udkom toeren “Ceremony”, der hurtigt førte til et gennembrud i USA, hvor medierne stod i kø for at rose Anna von Hausswolff, og hvor hun således fik positiv eksponering i adskillige toneangivende publikationer. “The Miraculous” fulgte i 2015, og i marts 2018 udkom så kunstnerens fjerde album, “Dead Magic”, der på vanlig vis blev rost til skyerne og i øvrigt rummer musik indspillet på orglet i Marmorkirken i København.

Til koncerten i Skt. Lukas Kirke til november er Anna von Hausswolff flankeret af et band – tre spiller på orglet og en enkelt spiller på synth. Der er lagt op til en helt særlig musikalsk oplevelse, når Anna von Hausswolff og band kommer forbi Aarhus til efteråret.

Dørene åbner kl. 19, koncerten starter kl. 20.

Billetter kan købes for 250 kr. via Ticketmaster.