Dato Søndag d. 19. september 2021, Kl. 10:00 til kl. 11:00
Præsterne Vibeke Houmøller, Henrik Hansen, Maria Louise Bøg Sørensen og Margrethe Münster Berg samt Aarhus Pigekantori
Højmesse - fælles høstgudstjeneste

Hver søndag kl. 10.00 fejrer vi højmesse i Sankt Lukas Kirke. Denne søndag er dog ekstra festlig, da vi vil fejre høsten samme med alle kirkens fire præster: Vibeke Houmøller, Maria Louise Bøg Sørensen, Henrik Hansen og Margrethe Münster Berg og Aarhus Pigekantori. Det kan ikke undgå at blive festligt!

Efter højmessen er der menighedsmøde kl. 11.30 for alle. Der serveres gratis kaffe/te, øl/vand og sandwich til alle sognebørn, der deltager i mødet, og deler ud af deres gode ideer for sognets liv.