Dato Torsdag d. 30. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Læseguide Anja Lunderskov
Gratis - men med tilmelding
Læsegruppe - optakt til forfattergudstjenesten med Signe Gjessing

Har du lyst til at deltage i en litterær aften, hvor vi sammen læser lyriske tekster af forfatter Signe Gjessing, forud for hendes deltagelse i forfattergudstjenesten den 14. oktober?

Vi mødes torsdag den 30. september kl. 19 - 20.30, hvor læseguiden Anja vil facilitere højtlæsning og fælles drøftelse af udvalgte digte fra Signe Gjessings forfatterskab.

Deltagelse kræver ingen forudgående forberedelse, litterære kundskaber eller kendskab til de læste tekster, da vi læser teksterne sammen på stedet. Læseguiden læser teksterne højt i et langsomt tempo, så vi har tid til at nærlæse og opfatte forskellige ting i teksten. Samtalen om teksten tager udgangspunkt i de følelser og tanker, der opstår, mens vi læser. På den måde baserer vores fælles læsning sig på den enkeltes læseoplevelse og de livserfaringer, vi hver især bringer ind i samtalen om teksten. Når vi taler om litteraturen, er alt, hvad teksten får os til at tænke og føle velkomment.

Signe Gjessing (f. 1992) er en dansk digter. Hun er uddannet fra Forfatterskolen i 2014, og debuterede samme år med digtsamlingen Ud i det u-løse, som hun modtog Bodil og Jørgen Munch Christensens Debutantpris for.

Tilmeld dig til læsegruppe-arrangementet ved at skrive en mail til kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen på lukaskirke@gmail.com eller skriv en sms på 26939187 senest dagen før.