Dato Onsdag d. 6. oktober 2021, Kl. 09:00 til kl. 18:00
Kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen
250 kr.
Sogneudflugt til Nordjylland: Vaarst Baptistmenighed og Rebild Bakker

Sogneudflugten går i år til Nordjylland, nærmere bestemt til landsbyen Vaarst. Her skal vi besøge Østhimmerlands Baptistmenighed, hvor vores tidligere kirketjener Christian Sofussen nu er blevet ansat som præst. Christian giver os en rundvisning og fortæller os om sit arbejde og livet i en baptistmenighed. Christian har lovet, at der er lige så meget kaffe som i Folkekirken, og måske en lille kage, og gad vide om han kunne finde på at finde ukulelen frem?

På vej til Vaarst gør vi stop i en nationalpark. Vi skal ud og nyde naturen i sin tidlige efterårsdragt, spise dejlig frokost på Tophuset, der ligger meget naturskønt lige midt i Rebild Bakker - det flotte og lyngklædte kuperede landskab i udkanten af Rold Skov - et område rigt på historier, seværdigheder, myter, sagn og spændende personligheder, som vi selvfølgelig også skal høre lidt om på vores vej.

Pris 250 kr. inkl. bustransport og forplejning.

Tilmelding via formularen herunder senest 1. oktober.

Det er også muligt at tilmelde sig på kirkekontoret eller ved at skrive til kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen på lukaskirke@gmail.com eller på tlf. 26939187. Pengene kan indbetales kontant på kirkekontoret.