Dato Onsdag d. 29. september 2021, Kl. 11:00 til kl. 12:00
Sted Kirke
Præst Vibeke Houmøller, kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen
Salmesangsmaraton

Salmebogen har hele 791 sange, der på hver deres måde musikalsk og poetisk understøtter og passer til højtider, stemninger, begivenheder og årets gang. For et par siden fejrede denne gamle sag af en sangbog hele 450 år i blandt os! Det ville vi gerne fejre, men så skete der noget, der spændte ben... Men nu er vi tilbage! Og klar til at synge sammen og ikke længere hver for sig.

Kom og vær med når præst Vibeke Houmøller og kirke- og kulturmedarbejder Lærke Hansen har sat sig for at blive klogere på salmebogen. Fra nr. 1. ”Guds Menighed syng” til nr. 791 ”Når mørket jorden blinder”. Den sidste kender vi fx ikke endnu, og det må der gøres noget ved.

Så kom og hør røverhistorier om sangene og syng med os, når vi endelig igen kan fortsætte vores salmesangsmaraton.

To formiddage om måneden kl. 11-12 - og der er selvfølgelig også en kop kaffe og en småkage. Det er jo i kirken.

Vi starter fra en ende af, og synger så længe der er salmer at tage af.