Minikonfirmand

LEG - SJOV - MUSIK - NATUR - DANS - ROLLESPIL

At være minikonfirmand er et frivilligt og gratis tilbud fra Folkekirken til alle børn i 3. og 4. klasse. Igennem leg og kreativitet udforsker vi sammen folkekirkens traditioner og tankerne bag.

I Skt. Lukas Kirke samarbejder vi med Sct. Pauls Kirke og Langenæskirken om at udbyde et spændende minikonfirmandtilbud, der i år er en minikonfirmand-sommeruge i den første uge af sommerferien.

Minikonfirmand-sommerferie

Mandag d. 28. juni - fredag d. 2. juli. Kl. 9-15 alle dage, bortset  fra torsdag, der bliver længere, da vi skal holde vikingefest!
Vi mødes i Langenæskirken, Kirkedammen 2 hver morgen, herfra går dagens program i gang og vil bringe os rundt omkring i lokalområdet. Ugen vil bestå af mange forskellige aktiviteter, bundet sammen af en overordnet rollespilsfortælling. Børnene får ved ankomsten tildelt en rolle, et kostume og en familie. Og sammen går vi igennem en tidsportal til vikingetiden.

Rollespil, leg og bibelfortællinger

Med afsæt i et vikingeunivers vil vi lave rollespil om de første kristne. Undersøge ældgamle kristne traditioner, lave bål, gå på opdagelse i skoven og bygge vores egen kirke. Vi vil arbejde med gamle håndværk, kæmpe med sværd og skyde med bue og pil, synge og danse, få nye venner og have det rigtig sjovt. Vi har vikingetøj til alle, men hvis du selv har rollespilsvåben og tøj, må du gerne medbringe det. HUSK tøj der passer til dagens vejr! Torsdag vil vi gerne beholde børnene til lidt senere og holde en vaskeægte vikingefest. Børnene skal have en frokostmadpakke med alle dage. Vi sørger for snacks og drikkevarer og aftensmad torsdag.

Rollespil om de første kristne

Minikonfirmand-arrangementer

Der er ingen begivenheder.